Assembly for the Arts is this Wednesday
Assembly for the Arts is this Wednesday
Posted on 2018/11/20
performing arts assemblyGroup A Bell Schedule:

Period 1 9:00 - 9:30

Period 2 9:35 – 10:05

Period 3 10:10 – 10:40

(**Teachers of Assembly A post on door to go directly to auditorium from 3rd hour)

Assembly 10:45 – 11:35 (50 min)

Lunch 11:40 - 12:15 (35 min)

(After Lunch Group A goes to per 4 or 5 class)

Period 4/5 12:20 - 1:25 (65 min)

Period 6 1:30 – 2:00

Period 7 2:05 – 2:35

Group B

Period 1 9:00 - 9:30

Period 2 9:35 – 10:05

Period 3 10:10 – 10:40

Period 4/5 10:45 – 11:35 (50 min)

Assembly 11:40 12:30 (50 min)

Period 4/5 12:35 – 12:45 (10 min)

(**This Group B students return to classroom until 12:45, and then released for lunch)

Lunch 12:50 – 1:25 (35 min)

Period 6 1:30 – 2:00

Period 7 2:05 – 2:35

Group C

Period 1 9:00 - 9:30

Period 2 9:35 – 10:05

Period 3 10:10 – 10:40

Lunch 10:45 – 11:20 (35 min)

Period 4/5 11:25 - 12:30 (65 min)

Assembly 12:35 – 1:25 (50 min)

(**Group C go back to p 4/5 to pick up backpacks and heads to period 6 ASAP)

Period 6 1:30 – 2:00

Period 7 2:05 – 2:35